ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-«ΠΟΛΙΤΗ»: «Περίπατος» του Ν. Αναστασιάδη οι εκλογές – Προσπέρασε τον Νικόλα και «πάτησε γκάζι» ο Μαλάς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ-«ΠΟΛΙΤΗ»: «Περίπατος» του Ν. Αναστασιάδη οι εκλογές – Προσπέρασε τον Νικόλα και «πάτησε γκάζι» ο Μαλάς - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η νέα δημοσκόπηση που βλέπει το φως της δημοσιότητας την Κυριακή 10/12 και δημοσιεύεται στον «Πολίτη».

 

Το συμπέρασμα που εξάγεται είναι η εύκολη επικράτηση του Νίκου Αναστασιάδη, τόσο στον 1ο γύρο όσο και στα δύο σενάρια για τον 2ο γύρο. Είτε βρεθεί στο δρόμο του ο Σταύρος Μαλάς είτε ο Νικόλας Παπαδόπουλος ο νυν πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει ένα σταθερό προβάδισμα.

Ωστόσο αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η άνοδος στα ποσοστά του Σταύρου Μαλά, ο οποίος προσπέρασε και μάλιστα άνοιξε την «ψαλίδα» έναντι του υποψηφίου του ενδιάμεσου χώρου και προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου.

Στην πρόθεση ψήφου για τον 1ο γύρο ο Νίκος Αναστασιάδης συγκεντρώνει ποσοστό (ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΓΩΓΗ) 30,4%, ο Σταύρος Μαλάς 17,8%, ο Νικόλας Παπαδόπουλος 13,8% ενώ για το «ντέρμπι» της 4ης και 5ης θέσης ο Χρίστος Χρίστου του ΕΛΑΜ προηγείται του Γιώργου Λιλλήκα με ποσοστό 3.3% έναντι 2,1% του προέδρου της Συμμαχίας Πολιτών.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 2ο ΓΥΡΟ

Νίκος Αναστασιάδης: 37,3%

Νικόλας Παπαδόπουλος: 26,7%

Νικός Αναστασιάδης:  39,2%

Σταύρος Μαλάς: 26,6%

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE