Στο «τραπέζι» η ΑΤΑ – Μαραθώνιες επαφές Χριστοδουλίδη με κοινωνικούς εταίρους
Σε εντατικούς διαλόγους βρίσκεται το Προεδρικό για τον μηχανισμό Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

Η Κόνυ Μεταξά(η κόρη του Λευτέρη Πανταζή) για τον χειμώνα έχει ένα πλούσιο πρόγραμμα, όσο αφορά τα επαγγελματικά της. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια συμμετέχει στην παράσταση Πετάει, Πετάει, ενώ παράλληλα εμφανίζεται και στο BOX.
Παρόλα αυτά, βρίσκει χρόνο για να χαλαρώσει και να απολαύσει όμορφες στιγμές με τους φίλους της. Μάλιστα, ούσα δραστήρια στο Instagram, σχεδόν καθημερινά ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για το πώς περνάει.
Το τελευταίο διάστημα, η Μεταξά ποζάρει για τα social media με έναν γοητευτικό νεαρό. Οι δύο τους περνούν πολλές ώρες μαζί, ενώ πρόσφατα ταξίδεψαν στο Παρίσι. Ο νεαρός άντρας είναι ο σύντροφος της!
Δείτε screenshots από το βίντεο:




Από Peoplegreece.com
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




