Η «πεντάρα» της ΑΕΚ επί της Ομόνοιας και το ποσό που πήρε ο Πάμπος (video)

Η «πεντάρα» της ΑΕΚ επί της Ομόνοιας και το ποσό που πήρε ο Πάμπος (video)

O Μιχάλης Κάκκουφας έδωσε την δική του παράσταση στον Χριστουγεννιάτικο χορό της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών και ήταν αδύνατο να μην αφήσει ασχολίαστη την αθλητική επικαιρότητα της Κύπρου.

Ο Κάκκουφας πάντα με τον δικό του μοναδικό και «καυστικό» τρόπο σχολίασε και την αποδέσμευση του Πάμπου Χριστοδούλου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο Κύπριος κόουτς δέχθηκε πένταρα από την ΑΕΚ και έφυγε παίρνοντας και 60.000 ευρώ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE