Υπογραφή (Σωφρόνης Αυγουστή)

Υπογραφή (Σωφρόνης Αυγουστή)

Ο τεχνικός του Απόλλωνα βρέθηκε στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι του Apollon Junior και όπως ήταν φυσικό έγινε αντικείμενο λατρείας από τους μικρούς και μεγάλους φίλους των “κυανολεύκων” που βρέθηκαν στην εκδήλωση.

Ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας μάλιστα δεν σταμάτησε να βάζει την υπογραφή του πάνω στα αυτόγραφα που είχε μπροστά του και τα οποία μοίρασε στο “γαλάζιο” πάρτι που έγινε το πρωινό του Σαββάτου (9/12).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE