Βάζει τα πράγματα στη θέση τους! Η πρώτη δήλωση του Αχιλλέα Γραμματικόπουλου μετά την παραίτηση από το TVOne

Βάζει τα πράγματα στη θέση τους! Η πρώτη δήλωση του Αχιλλέα Γραμματικόπουλου μετά την παραίτηση από το TVOne

Μετά από μια πληθώρα δημοσιευμάτων με βαρύγδουπους τίτλους και τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν για την απόφασή του να υποβάλει παραίτηση από το κανάλι του Αρχαγγέλου, ο Αχιλλέας Γραμματικόπουλος μιλά για πρώτη φορά για τους λόγους που τον οδήγησαν να φύγει από το TVOne.

Θέλοντας να ξεκαθαρίσει μια και καλή το σκηνικό και να απαντήσει στις διάφορες φήμες για τις εντάσεις και τους διαπληκτισμούς με άλλα στελέχη του σταθμού, ο πρώην σύμβουλος του εκτελεστικού διευθυντή, Κώστα Ζερβού, μίλησε στο περιοδικό Down Town.

Διαβάστε τις δηλώσεις του στο Lifenewscy.com

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν. Και ίσως αυτό να είναι το πιο «ειλικρινές» στοιχείο της όλης διαδικασίας: δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο για να ανακοινωθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE