Καναπές (Ρόνι Λέβι)

Καναπές (Ρόνι Λέβι)

Η Ανόρθωση έχει μπροστά της ένα θεωρητικά εύκολο ματς το απόγευμα του Σαββάτου (9/12) κόντρα στην Αλκή. Αν η «Κυρία» καταφέρει να πάρει το ζητούμενο (νίκη – τρεις βαθμοί) με τους “κυανέρυθρους”, τότε ο Ρόνι Λέβι θα νιώθει πιο άνετος και πιο ήσυχος.

Ο Ισραηλινός σε περίπτωση που νικήσει η Ανόρθωση το Σαββάτο, αναμένεται να αράξει αναπαυτικά στον καναπέ του την Κυριακή αλλά και την Δευτέρα (ειδικά Κυριακή).

Ο Ρόνι Λέβι την Κυριακή θα δει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και την Δευτέρα τα δύο ντέρμπι της αγωνιστικής (ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ , Ομόνοια – Απόλλωνα) περιμένοντας φυσικά από όλους κάποιο «στραβοπατήματα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σκληρό πολιτικό μπρα ντε φερ μεταξύ ΔΗΚΟ, Άλμα και ΔΗΣΥ πριν την κάλπη - Επιδίδονται σε διαγωνισμό εντυπώσεων

Σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης εισέρχεται το πολιτικό σκηνικό, με τα κόμματα να ανεβάζουν κατακόρυφα τους τόνους λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τις εκλογές. Δημόσιες τοποθετήσεις, αιχμές και σκληρές απαντήσεις συνθέτουν ένα σκηνικό έντασης, στο οποίο πρωταγωνιστούν το ΔΗΚΟ, το Άλμα και ο ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE