Σοβαρό τροχαίο για αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιό- Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα - «Ζω από θαύμα» VIDEO

Σοβαρό τροχαίο για αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιό- Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα - «Ζω από θαύμα» VIDEO

Σοβαρό τροχαίο είχε η Βάνα Μπάρμπα.

Η ηθοποιός επέστρεφε το βράδυ της Πέμπτης 7/12 στο σπίτι της στην Γλυφάδα και το όχημά της συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο.

Η Βάνα Μπάρμπα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», σύμφωνα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Φτιάξε Καφέ να στα Πω».

Η ηθοποιοός διαγνώσθηκε από τους γιατρούς με σοβαρή διάσειση, κάταγμα στη μέση και μερικά σπασμένα πλευρά.
 
Η ηθοποιός, σε δηλώσεις της στο protothema.gr δηλώνει πως ζει από θαύμα, ενώ παραδέχεται πως εκείνη έφταιγε, καθώς πέρασε με Stop. 
 
«Αν δείτε το αυτοκίνητο θα καταλάβετε. Ζω από θαύμα και ευχαριστώ το Θεό που δεν έμεινε το παιδί μου ορφανό. Εγώ φταίω! Πέρασα με Stop και χτύπησα ένα άλλο αυτοκίνητο που το οδηγούσε μια γυναίκα. Εκείνη με έβγαλε λιπόθυμη από το αυτοκίνητο. Έπαθα σοβαρή διάσειση και κάταγμα λεκάνης, είμαι με πατερίτσες. Ευτυχώς η οδηγός του άλλου αυτοκινήτου δεν έπαθε τίποτα».  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE