Του αρέσουν οι καλές άμυνες…

Του αρέσουν οι καλές άμυνες…

Μέσα από την σκιαγράφηση του Άλκη Τσαβδαρά για τον Ντιρκ Σούστερ φαίνεται ότι στον Γερμανό προπονητή αρέσουν οι αμυντικογενείς ομάδες και τον ενδιαφέρει να παίρνουν τα αποτελέσματα (να κερδίζει).

Στην περίπτωση της Ομόνοιας η οποία την δεδομένη στιγμή έχει τεράστια αμυντικά προβλήματα ίσως ο Γερμανός τεχνικός να είναι ο ιδανικότερος για να “σουλουπώσει” κάποια πράγματα στο “Ηλίας Πούλλος” αν κρίνουμε και από το προφίλ του.

Διαβάστε περισσότερα στο Αφιέρωμα μας!

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE