Φοβερό πριμ για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League που χάθηκε!

Φοβερό πριμ για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League που χάθηκε!

Η σεζόν 1998-1999 ήταν σημαδιακή για την Ανόρθωση Αμμοχώστου, είχε την ευκαιρία να προκριθεί για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League, ωστόσο, έχασε μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με 2-4 από τον Ολυμπιακό, σε ένα ματς που «ακούστηκαν» και γράφτηκαν πολλά… (Περισσότερα ΕΔΩ).

Αλήθεια, υπήρχε πριμ εάν γίνονταν το «θαύμα» από το οποίο η «Κυρία» απείχε μονάχα λίγα λεπτά; Φυσικά… Σύμφωνα με τον Γιώτη Εγκωμίτη, η διοίκηση θα έδινε σε κάθε παίκτη 20.000 λύρες σε περίπτωση πρόκρισης. Τελικά, δεν έγινε το «μπαμ», αλλά στην «επανάληψη» του ζευγαριού λίγα χρόνια αργότερα, η Ανόρθωση έγινε η πρώτη ομάδα που πέρασε στα groups της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE