Οι απαγορευμένες ουσίες του στερούν… το Μουντιάλ!

Οι απαγορευμένες ουσίες του στερούν… το Μουντιάλ!

Ο Πάολο Γκερέρο χάνει το Παγκόσμιο καθώς στον ηγέτη της εθνικής Περού επιβλήθηκε ποινή ενός έτους για χρήση απαγορευμένης ουσίας.

Τεράστιο πλήγμα για το Περού εν όψει της συμμετοχής του στο Μουντιάλ. Ο Πάολο Γκερέρο τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ενός έτους από τη FIFA για χρήση απαγορευμένης ουσίας.

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος φορ της Φλαμένγκο στις 5 Οκτωβρίου και μετά τον αγώνα με την Αργεντινή στο Μπουένος Άιρες για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου είχε βρεθεί θετικός σε ουσία που θεωρείται παράγωγο της κοκαΐνης και είναι στη λίστα των απαγορευμένων ουσιών της Παγκόσμιας Υπηρεσίας Καταπολέμησης του Ντόπινγκ.

Η ποινή στον άλλοτε άσο της Μπάγερν, του Αμβούργου και της Κορίνθιανς έχει τεθεί σε ισχύ από τις 3 Νοεμβρίου του 2017, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα μπορεί να αγωνιστεί σε κανέναν αγώνα μέχρι την ίδια ημερομηνία το 2018, χάνοντας τα τελικά της Ρωσίας.

sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.