Αθωώθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, τέλος η δικαστική του περιπέτεια!

Αθωώθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, τέλος η δικαστική του περιπέτεια!

Τέλος στη δικαστική περιπέτεια του τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη βάζει το Συμβούλιο Εφετών, το οποίο τον απαλλάσσει από την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα για την υπόθεση των εμβασμάτων που είχε στείλει στην Κύπρο πριν έξι χρόνια.

Μία ημέρα μετά την αυτοπρόσωπη εμφάνιση του καλλιτέχνη στη συνεδρίαση του Συμβουλίου, με βούλευμά τους (αριθμός 2325/2017), οι εφέτες κλείνουν την υπόθεση των εμβασμάτων κρίνοντας ότι δεν πρέπει να παραπεμφθεί σε δίκη ο κατηγορούμενος.

Απαλλακτική για τον κ. Χατζηγιάννη ήταν και η εισαγγελική πρόταση για την υπόθεση, που αφορά ποσά 5,3 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία ο καλλιτέχνης είχε εμβάσει στη χώρα του τη διετία 2010-2011.

Για την υπόθεση, ο κ. Χατζηγιάννης έχει αθωωθεί και από την κατηγορία της φοροδιαφυγής, καθώς το δικαστήριο δέχθηκε ότι τα επίμαχα ποσά που εμβάστηκαν στην Κύπρο ήταν εισοδήματα του καλλιτέχνη από προηγούμενα έτη και όχι «αποκρυβείσα φορολογητέα ύλη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE