Συνέλαβαν στο Νοσοκομείο τον 48χρονο για την άγρια συμπλοκή στη Λάρνακα - Ψάχνουν άλλους τρεις
Υπό σύλληψη τέθηκε ένα πρόσωπο για τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Λάρνακα το Σάββατο (17/1) στη Λάρνακα.

Μία ημέρα μετά την αυτοπρόσωπη εμφάνιση του καλλιτέχνη στη συνεδρίαση του Συμβουλίου, με βούλευμά τους (αριθμός 2325/2017), οι εφέτες κλείνουν την υπόθεση των εμβασμάτων κρίνοντας ότι δεν πρέπει να παραπεμφθεί σε δίκη ο κατηγορούμενος.
Απαλλακτική για τον κ. Χατζηγιάννη ήταν και η εισαγγελική πρόταση για την υπόθεση, που αφορά ποσά 5,3 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία ο καλλιτέχνης είχε εμβάσει στη χώρα του τη διετία 2010-2011.
Για την υπόθεση, ο κ. Χατζηγιάννης έχει αθωωθεί και από την κατηγορία της φοροδιαφυγής, καθώς το δικαστήριο δέχθηκε ότι τα επίμαχα ποσά που εμβάστηκαν στην Κύπρο ήταν εισοδήματα του καλλιτέχνη από προηγούμενα έτη και όχι «αποκρυβείσα φορολογητέα ύλη».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




