ΚΥΠΡΟΣ: Όταν βαριέσαι να ντυθείς αλλά πρέπει να πας στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς σου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Όταν βαριέσαι να ντυθείς αλλά πρέπει να πας στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς σου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 Την ίδια στιγμή που το πρότυπο του Κύπριου (cypriot) σύμφωνα με την Google είναι ένας τύπος με μεγάλο μουστάκι, τελαντωτή και μια μπύρα πάνω στο τραπέζι, φαίνεται πως κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσοθν ένα καινούργιο, βελτιωμένο, πρότυπο.

Σίγουρα όλοι βρεθήκαμε σε αντίστοιχο θέαμα. Ο λόγος είναι ότι ακόμα στην Κύπρο υπάρχουν τα μαγαζάκια της γειτονιάς, άρα δεν χρειάζεται να φορέσουμε τα ενδεικνυόμενα ρούχα για να πάμε να παραλάβουμε το φαγητό.

Ο τύπος στην φωτογραφία, την οποία δημοσιεύει η διαδικτυακή ομάδα I Love Cyprus PE χωρίς περεταίρω σχόλια, μάλλον βρέθηκε σε μια αντίστοιχη περίπτωση όπου έπρεπε να πάει άμεσα να παραλάβει τα σουβλάκια (ή τον γύρο) και είπε «γιατί δεν πάω έτσι όπως είμαι;».

Δείτε την φωτογραφία:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE