Η Louis Hotels πραγματοποίησε το media brunch της με μεγάλη επιτυχία

Η Louis Hotels πραγματοποίησε το media brunch της με μεγάλη επιτυχία

Με επιτυχία και μέσα σε ιδιαίτερα εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το media brunch της Louis Hotels, στο ξενοδοχείο της εταιρίας Hilton Park, στη Λευκωσία, την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου.

Περισσότεροι από 40 δημοσιογράφοι, στελέχη των media και της διαφημιστικής αγοράς έδωσαν το «παρών» στο event, και είχαν έτσι την ευκαιρία να δοκιμάσουν το κυπριακό πρωινό της Louis Hotels, το οποίο μάλιστα βραβεύθηκε πρόσφατα στην έκθεση γαστρονομία HO.RE.CA. 2017 με χρυσό βραβείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι βουλευτικές εκλογές δεν επηρεάζουν τη δέσμευση για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE