Η Louis Hotels πραγματοποίησε το media brunch της με μεγάλη επιτυχία

Η Louis Hotels πραγματοποίησε το media brunch της με μεγάλη επιτυχία

Με επιτυχία και μέσα σε ιδιαίτερα εορταστική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το media brunch της Louis Hotels, στο ξενοδοχείο της εταιρίας Hilton Park, στη Λευκωσία, την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου.

Περισσότεροι από 40 δημοσιογράφοι, στελέχη των media και της διαφημιστικής αγοράς έδωσαν το «παρών» στο event, και είχαν έτσι την ευκαιρία να δοκιμάσουν το κυπριακό πρωινό της Louis Hotels, το οποίο μάλιστα βραβεύθηκε πρόσφατα στην έκθεση γαστρονομία HO.RE.CA. 2017 με χρυσό βραβείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.