Μέχρι και στη Βραζιλία… «παίζει» ο Απόλλωνας! Αναφορές ξένου τύπου για το Απόλλων – Έβερτον (pics)

Μέχρι και στη Βραζιλία… «παίζει» ο Απόλλωνας! Αναφορές ξένου τύπου για το Απόλλων – Έβερτον (pics)

Αρκετά ξένα ΜΜΕ κάνουν αναφορά στην πρώτη νίκη της Έβερτον στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, η οποία ήταν επί του Απόλλωνα στο ΓΣΠ το βράδυ της 07ης Δεκεμβρίου 2017.

Ένα παιχνίδι… αδιάφορο, μιας και η πρόκριση ήδη είχε κριθεί, με τα εισιτήρια να τα έχουν πάρει Αταλάντα και Λιόν στον όμιλο όπου συμμετείχε ο Απόλλωνας.

Το Themasports.com έκανε ένα σερφάρισμα στο διαδίκτυο λίγο μετά το πέρας της αναμέτρησης Έβερτον – Απόλλων 0-3 και βρήκε και δημοσίευμα μέχρι και στη Βραζιλία όπου αναφέρεται στον συγκεκριμένο αγώνα του ΓΣΠ.

Ο τίτλος της Βραζιλιάνικης ιστοσελίδας vavel.com είναι «Η Έβερτον ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ με άνετη νίκη επί του Απόλλωνα».

Όσον αφορά Αγγλικά δημοσιεύματα, και όχι μόνο, για το παιχνίδι του ΓΣΠ αναφέρουν:΅

talksport.com: «Απόλλων 0-3 Έβερτον: Ο Αντεμόλα Λούκμαν λάμπει και η Έβερτον τέλειωσε με νίκη μία καταστροφική πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ»

express.co.uk: «Απόλλων 0 – Έβερτον 2: Τα νεαρά ζαχαρωτά έδειξαν την κλάση τους χωρίς τον Σαμ Αλαρντάις»

foxsportsasia.com: «Η Έβερτον αποκλείστηκε από το Γιουρόπα Λιγκ με την πρώτη νίκη»

straitstimes.com: «Η Αταλάντα κέρδισε τη Λιόν και πήρε την 1η θέση στον όμιλο! Η Έβερτον κέρδισε τον Απόλλωνα 3-0»

sportsmole.co.uk: «Δύο παίκτες που έκαναν ντεμπούτο σε μία πολύ αλλαγμένη ενδεκάδα της Έβερτον»

rte.ie: «Ο Ιρλανδός κάτω των 21 ετών αμυντικός, Χάρρυ Τσάρσλεϊ έκανε ντεμπούτο στη νίκη της Έβερτον»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE