ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολοκλήρωσε το οδοιπορικό με πικρία αλλά και χειροκρότημα (photos)

Ολοκλήρωσε το οδοιπορικό με πικρία αλλά και χειροκρότημα (photos)

Ο «θρύλος» της Λεμεσού δεν κατάφερε να «κλείσει» με θετικό τρόπο την φετινή του παρουσία στους ομίλους του Europa League. Γνώρισε με σχετικά εύκολο τρόπο την εντός έδρας ήττα από την Έβερτον με 0-3, ωστόσο, ο κόσμος δεν απογοητεύτηκε χειροκροτώντας τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα.

Η διαδρομή ολοκληρώθηκε με τρεις πόντους, ενώ από πάνω με τέσσερις τερμάτισε η Έβερτον. Προκρίθηκε ως πρώτη η Αταλάντα με 14 βαθμούς, και ακολούθησε η Λυών έχοντας έντεκα ύστερα από έξι αγωνιστικές.

Το ματς:

Ο Απόλλωνας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι δείχνοντας πως θέλει να τελειώσει τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του με τον καλύτερο τρόπο, αφού μέσα στο ΓΣΠ δεν είχε ήττα μέχρι την έκτη αγωνιστική. Η πρώτη φάση καταγράφηκε νωρίς, όταν ο Παπουλής (6΄) πήρε την μπάλα από τον Μαρτίνεζ, αλλά αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τη χαμένη ευκαιρία του Λούκμαν (8΄), ενώ συνέχισαν να πιέζουν, με τον Χάρσλεϊ να χάνει την ευκαιρία να σκοράρει λίγο μετά.

Στη συνέχεια ο Απόλλωνας πήρε τα ηνία στην κατοχή της μπάλας, απείλησε με τον Ζάντερ (15΄), αλλά και με τον Σακέτι (17΄), με το σουτ του τελευταίου να μπλοκάρει με δυσκολία ο Ρομπλς. Όσο περνούσε η ώρα και ο Απόλλωνας δεν απειλούσε, ο Λούκμαν έκανε τα δικά του. Συγκεκριμένα ο Άγγλος «πυροβόλησε» αρχικά στο 20΄με κεφαλιά, ενώ επτά λεπτά αργότερα με «βολίδα» σημείωσε το 0-2 που απλοποίησε τα πράγματα για τα «ζαχαρωτά». Οι «κυανόλευκοι» προσπάθησαν να επιστρέψουν, αλλά μάταια. Ο Σαρδινέρο από καλή θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Ρόμπλς (30΄), το ίδιο και ο Παπουλής (32΄) που ανάγκασε τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων σε μία υπέροχη επέμβαση. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ανήκει ολοκληρωτικά στον Απόλλωνα. Οι παίκτες του Σωφρόνη Αυγουστή ζήτησαν πέναλτι (44΄) σε ανατροπή του Πέδρο, αλλά ο διαιτητής δεν είδε κάτι, με αποτέλεσμα να αποδοκιμαστεί στο δρόμο για τα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα, οι «κυανόλευκοι» μπήκαν δυνατά, απείλησαν με το σουτ του Άλαν εκτός περιοχής (48΄), αλλά ο Ρομπλς ήταν σε ετοιμότητα. Λίγο αργότερα, ο Λούκμαν (57΄) έψαξε το χατ-τρικ, αλλά ο εντυπωσιακός Κίσσας τον σταμάτησε με εντυπωσιακό τρόπο. Η Έβερτον συνέχισε να έχει την υπεροχή,

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top