Στην τελική ευθεία ενόψει Άρη, τρεις εκτός πλάνων

Στην τελική ευθεία ενόψει Άρη, τρεις εκτός πλάνων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (07/12) η προπόνηση της Νέας Σαλαμίνας στο προπονητικό κέντρο της Αμμοχωστιανής ομάδας στο Μενεού, ενόψει του Κυριακάτικου (10/12, 16:00) αγώνα με αντίπαλο τον Άρη στο “da Noi Αμμόχωστος-Επιστροφή”.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, εκτός αποστολής θα είναι οι τραυματίες Γιώργος Κάκκο, Νταβίντ Μανογιάν, και ο τιμωρημένος με τρεις κίτρινες κάρτες, Ανδρέας Καρώ.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του Ελλαδίτη προπονητή, Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμος να δει Έρχιουρμαν ακόμη και σήμερα – Γιατί η κοινή συνάντηση ορίστηκε στις 9 Νοεμβρίου

ΠτΔ: Έτοιμος να δει Έρχιουρμαν ακόμη και σήμερα – Γιατί η κοινή συνάντηση ορίστηκε στις 9 Νοεμβρίου

Την ετοιμότητα του να συναντηθεί με την κα Ολγκίν και τον κ. Ερχιουρμαν όποτε το κρίνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος απαντώντας σε επικρίσεις κομμάτων σημείωσε ότι σε καμία απολύτως περίπτωση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογικό αγώνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE