Συνέχεια… με Μουρίγιο και Μυτίδη στην Πύλα (pics)

Συνέχεια… με Μουρίγιο και Μυτίδη στην Πύλα (pics)

Η ΑΕΚ μέσω της ιστοσελίδας της ενημερώνει:

«Σε συνέχεια του κοινωνικού μας έργου, αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού μας τμήματος, αποτελούμενη από τους ποδοσφαιριστές Ander Murillo και Νέστωρα Μυτίδη και τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας Κυριάκο Δημητρίου επισκέφθηκε σήμερα (07/12) το μεσημέρι το Δημοτικό Σχολείο Πύλας.

Η αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού μας τμήματος συνομίλησε με τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς σχετικά με το fair play, την βία στα γήπεδα και τον ρατσισμό.

Μετά την σχετική παρουσίαση και την εποικοδομητική συζήτηση ακολούθησαν τα αυτόγραφα.

Η σημερινή επίσκεψη είναι η πρώτη για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και θα ακολουθήσουν και άλλες ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε Σχολεία της πόλης και της επαρχίας Λάρνακας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

Οι Βουλευτικές Εκλογές 2026 πλησιάζουν και το πολιτικό σκηνικό διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα. Το ThemaOnline δίνει βήμα στους πολίτες, μέσα από το νέο ThemaPoll.

BEST OF TOTHEMAONLINE