Επέστρεψε… και φορτσάρει για Ολυμπιακό Λευκωσίας!

Επέστρεψε… και φορτσάρει για Ολυμπιακό Λευκωσίας!

Η ΑΕΚ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ενημερώνει για τα αγωνιστικά νέα της ομάδας όπως προέκυψαν από την πρωινή προπόνηση, ενόψει του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Δείτε την επίσημη ενημέρωση:

Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα (07/12) το πρωί και έναρξη ουσιαστικά της προετοιμασίας για τον αγώνα της 15ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο (Κυριακή 10/12, 17:00).

Η προπόνηση έγινε στο βοηθητικό μας γήπεδο και το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας και παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Η προετοιμασία συνεχίζεται αύριο (08/12) με πρωινή προπόνηση.

Δείτε το φωτορεπορτάζ από την προπόνηση. 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE