Επέστρεψε… και φορτσάρει για Ολυμπιακό Λευκωσίας!

Επέστρεψε… και φορτσάρει για Ολυμπιακό Λευκωσίας!

Η ΑΕΚ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ενημερώνει για τα αγωνιστικά νέα της ομάδας όπως προέκυψαν από την πρωινή προπόνηση, ενόψει του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Δείτε την επίσημη ενημέρωση:

Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα (07/12) το πρωί και έναρξη ουσιαστικά της προετοιμασίας για τον αγώνα της 15ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο (Κυριακή 10/12, 17:00).

Η προπόνηση έγινε στο βοηθητικό μας γήπεδο και το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας και παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Η προετοιμασία συνεχίζεται αύριο (08/12) με πρωινή προπόνηση.

Δείτε το φωτορεπορτάζ από την προπόνηση. 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΟΥΝΦΙΚΥΠ παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια στους πέντε Ε/κ που κρατούνται στα κατεχόμενα

Η ΟΥΝΦΙΚΥΠ παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια στους πέντε Ε/κ που κρατούνται στα κατεχόμενα

Η ΟΥΝΦΙΚΥΠ γνωρίζει για την "κράτηση" των πέντε Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα και παρέχει βοήθεια από την πρώτη στιγμή, όπως της έχει ζητηθεί, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της ειρηνευτικής δύναμης, Αλίμ Σιντίκ.

BEST OF TOTHEMAONLINE