«Έκαναν την Ευρώπη να παραμιλά 6000 πορτοκαλί» (photo)

«Έκαναν την Ευρώπη να παραμιλά 6000 πορτοκαλί» (photo)

Οι οργανωμένοι φίλοι του ΑΠΟΕΛ μέσα από την επίσημη σελίδα τους στο Facebook, αναφέρονται για το μεγάλο πάρτι που έστησαν οι «πορτοκαλί» στο Γουέμπλεϊ με τους 6.000 οπαδούς να κάνουν ατμόσφαιρα ΓΣΠ στο γήπεδο του Λονδίνου.

Δείτε την ανάρτηση τους:

 «Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟΕΛ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΠΟΤΕ! 
6000 ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΛΑΖΟΚΙΤΡΙΝΟ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑ. 
ΤΩΡΑ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΩΜΑΤΑ! ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΙ!

ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΑΠΟΕΛ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ»

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βασικός στόχος της Κυβέρνησης η αύξηση των συντάξεων, είμαστε έτοιμοι για τα θέματα που έθεσαν οι συντεχνίες»

ΠτΔ: «Βασικός στόχος της Κυβέρνησης η αύξηση των συντάξεων, είμαστε έτοιμοι για τα θέματα που έθεσαν οι συντεχνίες»

Στη σημασία της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι βασικός στόχος της Κυβέρνησης είναι η αύξηση των συντάξεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE