Λιονέλ Μέσι: «Αν αποτύχουμε στο Μουντιάλ οφείλουμε να εξαφανιστούμε»

Λιονέλ Μέσι: «Αν αποτύχουμε στο Μουντιάλ οφείλουμε να εξαφανιστούμε»

Ανοιχτό το ενδεχόμενο της δεύτερης αποχώρησής του από την Εθνική Αργεντινής αν δεν πετύχει στο ερχόμενο Μουντιάλ, άφησε ο Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας ότι θα είναι δύσκολο για αυτόν να συνεχίσει.

Λιονέλ Μέσι τόνισε ότι οφείλει να… εξαφανιστεί σε περίπτωση αποτυχίας της Εθνικής Αργεντινής στο επερχόμενο Μουντιάλ, ξεκαθαρίζοντας ότι θα είναι δύσκολο για αυτόν να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της «αλμπισελέστε».

«Αν αποτύχουμε στο Μουντιάλ οφείλουμε να εξαφανιστούμε από την Εθνική.Θα είναι δύσκολο για εμένα να συνεχίσω», επισήμανε αρχικά ο Μέσι, λαμβάνοντας ακολούθως θέση και για το μέλλον του φίλου του Μασεράνο στην Μπαρτσελόνα.

«Δε θα σας αποκαλύψω τι μου είπε, αλλά θα τον καταλάβω αν αποχωρήσει. Θέλει να παίζει περισσότερο. Είναι δύσοκλο και για μένα να κάθομαι στον πάγκο ή να γίνομαι αλλαγή, αλλά συνειδητοποίησα και κατάλαβα ότι ήταν για καλό. Μπορεί να φαίνεται εύκολο αλλά είναι απαίσιο να κάθεσαι στον πάγκο», πρόσθεσε.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Αλληλοκατηγορίες, παλιές πληγές, οικονομική κρίση, Δρομολαξιά και Μαρί. Τα δύο μεγάλα κόμματα επιστρέφουν στις γνώριμες πολιτικές τους αντιπαραθέσεις, την ώρα που η κοινωνία αναμένει απαντήσεις, για το σήμερα και προτάσεις για το αύριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE