The Voice: Έριξαν το φαρμάκι τους και πάλι οι Ελλαδίτες προς τους Κύπριους – «Ακόμα και την φάλτσα ρε Κύπριοι; Έλεος» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

The Voice: Έριξαν το φαρμάκι τους και πάλι οι Ελλαδίτες προς τους Κύπριους – «Ακόμα και την φάλτσα ρε Κύπριοι; Έλεος» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνεχίζουν να έχουν εχθρική στάση προς τους Κύπριους διαγωνιζόμενους και τηλεθεατές οι Ελλαδίτες, πράμα που φαίνεται και από τα σχόλια τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το βράδυ της Τετάρτης 6/12, προβλήθηκε από την συχνότητα του ΣΚΑΙ στην Ελλάδα και του ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο, το πρώτο live του The Voice, όπου πλέον το κοινό είχε την δυνατότητα να επιλέξει ποιος διαγωνιζόμενος θα προχωρούσε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Στο πρώτο live διαγωνίστηκαν δύο Κύπριες, η Άντρια Αγγελή και η Μιχαέλλα Θεοδώρου, όπου η πρώτη πέρασε στην επόμενη φάση, ενώ η δεύτερη έμεινε εκτός παιχνιδιού.

Οι Ελλαδίτες, μέσω των social media και πιο συγκεκριμένα μέσω Twitter, σχολίασαν με πολλή αρνητικότητα τόσο τις εμφανίσεις των δύο κοριτσιών από την Κύπρο, όσο και την πρόκριση της Άντριας.

Δείτε πιο κάτω μερικά από τα εν λόγω σχόλια:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE