Κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του άγνωστου Στρατιώτη o Ερτνογάν– Στο Μαξίμου με Παυλόπουλο και Τσίπρα

Κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του άγνωστου Στρατιώτη o Ερτνογάν– Στο Μαξίμου με Παυλόπουλο και Τσίπρα

Στις 11:30 το πρωί της Πέμπτης 07/12 έφτασε η αυτοκινητοπομπή του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν στο Σύνταγμα.

O Tούρκος Πρόεδρος στις 11:30 κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, επιθέωρησε το άγημα και χαιρέτησε τους εκπροσώπους των τριών όπλων.

 Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης Ερντογάν

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

  • 10:30

'Αφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της συζύγου του, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος.

Υποδοχή από τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νικόλαο Κοτζιά, εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Ανεπίσημη τελετή υποδοχής.

  • 11:30

Κατάθεση στεφάνου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Τουρκίας κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο «Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη».

  • 11:45

'Αφιξη στο Προεδρικό Μέγαρο.

Υποδοχή από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο και τη σύζυγό του κα Βλασία Παυλοπούλου.

 Επίσημη τελετή υποδοχής.

 Ανάκρουση Εθνικών Ύμνων.

 Επιθεώρηση τιμητικού αγήματος.

 Παρουσίαση των δύο Αντιπροσωπειών.

  • 12:00

Κατ΄ιδίαν συνάντηση των δύο Προέδρων.

  • 12:40

Διευρυμένες συνομιλίες των δύο Αντιπροσωπειών.

  • 13:30

'Αφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της συνοδεύουσας αντιπροσωπείας στο Μέγαρο Μαξίμου. Υποδοχή από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Αλέξη Τσίπρα.

Ιδιαίτερη συνάντηση.

  • 14:50

Δηλώσεις στον Τύπο.

  • 16:30

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, Αρχηγό της Μείζονος Αντιπολίτευσης.

  • 19:25

'Αφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της συζύγου του στο Προεδρικό Μέγαρο.

 Υποδοχή από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο και τη σύζυγό του κα Βλασία Παυλοπούλου.

 Υπογραφή Βιβλίου Επισκεπτών από τον ξένο επίσημο και τη σύζυγό του.

  • 19:30

Επίσημο δείπνο.

Πηγή: iefimerida.gr  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE