Παιδί του Απόλλωνα ο κίπερ που «ψώνισε» τον Ντόσσα!

Παιδί του Απόλλωνα ο κίπερ που «ψώνισε» τον Ντόσσα!

Ένας από τους πολλούς παίχτες που… δάνεισε ο Απόλλωνας σε άλλες ομάδες, μικρότερου βεληνεκούς, είναι ο Παναγιώτης Παναγιώτου. 

Μιλάμε για τον 20χρονο τερματοφύλακα της Αγίας Νάπας, ο οποίος “έπιασε” το πέναλτι του Ντόσσα Τζούνιορ στο 83′, διατηρώντας το 2-1. Mε την ομάδα της Ελεύθερης Αμμοχώστου, να καταφέρνει να “πετάει” εκτός Κυπέλλου την ΑΕΛ. 

Πέρσι ο Παναγιώτου ήταν δανεικός στον Ολυμπιακό, αλλά δεν μπορούσε να μείνει και φέτος εκεί με το ίδιο καθεστώς. Επειδή η ομάδα της Λευκωσίας λόγω του εμπάργκο μετεγγραφών, δεν είχε το δικαίωμα το καλοκαίρι να εγγράψει παίχτες άνω των 19 χρόνων. 

Ο Παναγιώτου δεν είναι βασικός τερματοφύλακας στην Αγία Νάπα. Είναι δεύτερος πίσω από τον Αντρέα Κίττο (πέρσι ήταν στην ΑΕΛ), αλλά χθες του έδωσε την ευκαιρία να γράψει λεπτά συμμετοχής ο Μάριος Κκαράς. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE