The Voice: Ένα από τα Κυπριακά φαβορί έμεινε έξω από τον ημιτελικό – Η Μιχαέλα βρήκε μπροστά της τον πιο δύσκολο αντίπαλο – VIDEO

The Voice: Ένα από τα Κυπριακά φαβορί έμεινε έξω από τον ημιτελικό – Η Μιχαέλα βρήκε μπροστά της τον πιο δύσκολο αντίπαλο – VIDEO

Αν η Μιχαέλα κατάφερνε να περάσει και αυτή, ο coach της, Σάκης Ρουβάς, θα περνούσε αλώβητος από τον πρώτο γύρω των «Cross Battles».

Η Μιχαέλα Θεοδώρου, ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για να κατακτήσει την πρώτη θέση στο The Voice of Greece φέτος, ωστόσο η τύχη της γύρισε την πλάτη.

Την Τετάρτη 6/12, η Μιχαέλα αναμετρήθηκε με τον Αναστάσιο από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, και η μάχη μεταξύ των δύο, ήταν τεράστια.

Αναμετρήθηκαν δύο φωνάρες, και όποιος και να έφευγε στο τέλος, θα ήταν άδικο, τόσο για τον διαγωνιζόμενο όσο και για το σόου.

Τελικά, αυτός που κατάφερε να επικρατήσει, ήταν ο Αναστάσιος, με μικρή διαφορά στα ποσοστά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE