Πάει για χειρουργείο ο Βινίσιους;

Πάει για χειρουργείο ο Βινίσιους;

Το τέλος του Champions League για τον ΑΠΟΕΛ είναι γεγονός.

Ο Γιώργος Δώνης στις δηλώσεις του μετά την Τότεναμ, τόνισε πως ο Βινίσιους είναι πολύ πιθανόν να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, όμως η περίπτωση του θα αξιολογηθεί από το ιατρικό επιτελείο του «αρχάγγελου».

Αν όλα κυλήσουν «στραβά», δεν αποκλείεται οι πρωταθλητές να ενισχυθούν στη θέση του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE