Η αλλαγμένη Τότεναμ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ (Το σύστημα)

Η αλλαγμένη Τότεναμ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ (Το σύστημα)

Με πολλές αλλαγές σε σχέση με ένα ματς της Premier League, θα παραταχθεί η Τότεναμ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ για την «μάχη» της έκτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, εκεί όπου «παίζεται» η ευρωπαϊκή συνέχεια όσον αφορά το Europa League.

Τα «σπιρούνια» έχουν ήδη «καπαρώσει» τη Ρεάλ Μαδρίτης στην πρωτιά, ενώ οι «πορτοκαλί» θα «μονομαχήσουν» σε διαφορετικά γήπεδα με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, για το ποια ομάδα θα παίξει στη δεύτερη διοργάνωση της UEFA.

Οι επιλογές του Ποκετίνο είναι οι εξής: Βόρμ, Ρόουζ, Σάντσες, Φουθ, Οριέ, Σισοκό, Γουίνκς, Σον, Άλι, Ενκουντού, Γιορέντε.

Το σύστημα που «βγαίνει» λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα είναι το 4-2-3-1, με τον Γιορέντε στην κορυφή, και πίσω από εκείνον, τους Άλι, Σον και Ενκουντού.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE