Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αντόνιο Κόστα - Συζήτησαν ενόψει της συνάντησης στη Γενεύη
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε απόψε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα.
Ο λόγος για τον Mιχάλη (ή Mike) Θαλασσίτη που αν και όλα έδειχναν ότι θα έκανε μια αξιόλογη καριέρα ως ποδοσφαιριστής (συμμετείχε μάλιστα και στην Εθνική Ελπίδων Κύπρου) τελικά τον κέρδισαν οι «σειρήνες» της Showbiz.
Σε συνέντευξη του στην Sun ο 25χρονος «εκκολαπτόμενος αστέρας» που το καλοκαίρι συμμετείχε σε ριάλιτι σόου για…ενήλικες στην Βρετανική τηλεόραση δήλωσε πως αφήνει οριστικά το ποδόσφαιρο και θέλει πλέον το εισόδημα το να προέρχεται από την τηλεόραση καθώς έχει ήδη δώσει τα χέρια για να συμμετάσχει σε νέο ριάλιτι.
«Ανυπομονώ για ένα χειμώνα, χωρίς να χρειάζεται να σηκώνομαι το πρωί, μέσα στο κρύο για προπόνηση και να πληρώνομαι 300 λίρες τη βδομάδα» δηλώνει ο πολυσυζητημένος τους τελευταίους μήνες 25χρονος.
«Μπορεί και να το μετανιώσω, μπορεί να γυρίσω πίσω και να ικετεύω για ένα συμβόλαιο» προσθέτει ο Θαλασσίτης που δηλώνει πεισμωμένος να τα καταφέρει στην νέα καριέρα που έχει ξεκινήσει.
Όσο για το νέο ριάλιτι στο οποίο θα συμμετάσχει πρόκειται για εκπομπή στην οποία «celebrities» βγαίνουν ραντεβού με στόχο να…βρουν το άλλο τους μισό. (Celebs Go Dating.)
Στ. Σ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις