Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ που θα συγκεντρώσει τα βλέμματα από μεγάλους Ευρωπαϊκούς συλλόγους στο παιχνίδι κόντρα στην Τότεναμ

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ που θα συγκεντρώσει τα βλέμματα από μεγάλους Ευρωπαϊκούς συλλόγους στο παιχνίδι κόντρα στην Τότεναμ

strong>Η πιο μεγάλη επένδυση που έγινε ποτέ από τον ΑΠΟΕΛ ακούει στο όνομα του Ρόλαν Σάλαι με τον Πρόδρομο Πετρίδη να δίνει 1.000.000 ευρώ (αν όχι και περισσότερα) για την απόκτηση του 20χρονου Ούγγρου.

 

Ο ποδοσφαιριστής που χαρακτηρίζεται από τα δημοσίευμα ως ο επόμενος «Paulo Dybala» θα είναι το πρόσωπο που θα μαγνητίσει τα βλέμματα των σκάουτερ μεγάλων Ευρωπαϊκών συλλόγων όπως υποστηρίζει η Βρετανική Daily Mail.

Αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εφημερίδες ότι ομάδες από την Premier League αλλά και από την Budensliga θα παρακολουθήσουν από κοντά τον 20χρονο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που ελπίζει να κάνει ένα καλό παιχνίδι για να τους εντυπωσιάσει και να κάνει το επόμενο (μεγάλο) βήμα στην καριέρα του.

Σε δηλώσεις του μάλιστα ο Σάλαι δηλώνει: «Πιστεύουμε στο θαύμα, στοχεύοντας σε νίκη ή ισοπαλία μέσα στο Wembley ώστε να τερματίσουμε στην 3η θέση και να συνεχίσουμε στο Europa League. Θα είναι δύσκολο αλλά είμαστε αισιόδοξοι, αντιλαμβανόμενοι ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδια για την ομάδα».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE