ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Υπερπαραγωγή όχημα στολισμένο σε Χριστουγεννιάτικο «mood» κυκλοφορούσε στους δρόμους – Μέχρι και φάτνη έβαλε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Υπερπαραγωγή όχημα στολισμένο σε Χριστουγεννιάτικο «mood» κυκλοφορούσε στους δρόμους – Μέχρι και φάτνη έβαλε - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το στόλισμα των οχημάτων, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει έθιμο από τους Κύπριους, οδηγούς, αφού βλέπουμε αρκετούς να τοποθετούν τόσο κόκκινες μύτες, όσο και κέρατα ελαφιού, ώστε να μπουν για τα καλά στην γιορτινή διάθεση.

 

Το όχημα αυτό της πιο κάτω φωτογραφία όμως, έρχεται για να αλλάξει τα στερεότυπα του νέου εθίμου.

Ο κάτοχος του συγκεκριμένου οχήματος, δεν έβαλε απλά μια μυτούλα ή κερατάκια αλλά… έβαλε το χαρακτηριστικό δεντράκι, έβαλε φάτνη και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ένας Άγιος Βασίλης!

Σίγουρα κατά την διάρκεια που το όχημα κινείτο στους δρόμους, τράβηξε τα βλέμματα κάτι που «προδίδει» και η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην σελίδα «I love Cyprus ΡΕ», όπου απαθανατίστηκε σε δρόμο της Λακατάμιας.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.