Τραγωδία στη Λευκωσία: Έχασε τη ζωή του το 4χρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι
Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στην Έγκωμη, όπου ένα τετράχρονο αγόρι έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, σε γραπτή απάντησή του προς το ΑΚΕΛ και τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του κόμματος, Γιώργο Λουκαΐδη, ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει ότι «θα τους κρίνουν οι πολίτες, αφού ελλείψει επιχειρημάτων καταφεύγουν στις μεθόδους αυτές καθημερινώς».
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αντιπαρέρχεται τη συνεχιζόμενη εκστρατεία ύβρεων και προεκλογικής λάσπης κατά του προσώπου του, καταλήγει.
Στη δήλωσή του, ο κ. Λουκαΐδης είχε αναφέρει ότι στα λόγια, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης «παρουσιάζεται σήμερα σαν προστάτης των θεσμών και της αξιοκρατίας και σαν πολέμιος των φαινομένων διαφθοράς και διαπλοκής» όμως «άλλα λένε οι πράξεις του Νίκου Αναστασιάδη για τη στάση του».
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




