Ξεκαθαρίζει το σκηνικό στα ψηλά! Δύο ομάδες μοιράζονται την κορυφή

Ξεκαθαρίζει το σκηνικό στα ψηλά! Δύο ομάδες μοιράζονται την κορυφή

Με 5 αγώνες που έγιναν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε η ένατη αγωνιστική πρωταθλήματος Α Κατηγορίας ΕΠΟΛ 17/18.

Αναγέννηση Προσφύγων και ΑΕΠ Πολεμιδιών πάνε χέρι χέρι. Κέρδισαν και οι δύο και μοιράζονται την πρώτη θέση της βαθμολογίας στους 22 βαθμούς.

ΑΕΜ Μουτταγιάκας και ΚΟΥΡΙΟΝ Επισκοπής είναι οι ηττημένοι από τους πρωτοπόρους παρέμειναν στην 8η και 7η θέση αντίστοιχα καθώς διατηρούνται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας με 9 και 8 βαθμούς αντίστοιχα.

Μεγάλη Νίκη εκτός έδρας πέτυχε η ΔΟΞΑ Πολεμιδιών που πλέον καπαρώθηκε στην 4η θέση με 15 βαθμούς , και 7 πίσω από την κορυφή, η οποία κάνει μια πολύ καλή πορεία και κρυφοκοιτάζει για ψηλότερα. Η ΑΕΓ Γερμασόγειας δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της με αποτέλεσμα να χάσει για ακόμη μια αγωνιστική και να παραμείνει στην 10η θέση με 6 βαθμούς και πλέον θα χρειαστεί σοβαρότητα να γλυτώσει τα χειρότερα.

Η ΠΑΕΕΚ Κολοσσίου με την νίκη της απέναντι στην Δυναμό Μέσα Γειτονίας ανάπνευσέ αφού ανέβηκε μια θέση, στην 9η και με καλύτερη ψυχολογία συνεχίζει τον αγώνα επιβίωσης της για παραμονή στην κατηγορία. Η Δυναμό δυστυχώς για άλλο ένα παιχνίδι έδειξε αδυναμία και συγκαταλέγετε ως το πρώτο φαβορί για διαβάθμιση.

Η ΑΠΕΠ Πελενδριού και ο ΕΡΜΗΣ Κάτω Πολεμιδιών εξήλθαν ισόπαλοι με 1-1 και παρέμειναν στην μέση του πίνακα με 10 και 11 βαθμούς αντίστοιχα.

Τέλος ο ΑΠΟΠ Παρεκκλήσιά αφού είχε ρεπό παρέμεινε στην 3η θέση με 16 βαθμούς και 6 πίσω από τους πρωτοπόρους και έχει την ευκαιρία του να κάνει την αντεπίθεση του μετά την ξεκούραση.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΟΛ 2017/2018

Πηγή: www.epol.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Όσοι νέοι και νέες έχουν ενημερωθεί για τις προοπτικές του πρωτογενούς τομέα έχουν ανταποκριθεί μαζικά, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE