Κυπριακή υπόθεση: Αποκαλύπτουμε την σχέση της Μοσκοφιάν του VOICE με την Κύπρια Άντρεα Εβελίνα που τρέλανε το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» - VIDEO

Κυπριακή υπόθεση: Αποκαλύπτουμε την σχέση της Μοσκοφιάν του VOICE με την Κύπρια Άντρεα Εβελίνα που τρέλανε το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» - VIDEO

«Σόι πάει το βασίλειο» θα έλεγε κάποιος... αλλά η σχέση τους δεν είναι συγγενείας.

Η Μαρία Μοσκοφιάν πέρασε στα live, αφού ο coach της, Κωστής Μαραβέγιας πίστεψε σε αυτήν από την πρώτη στιγμή.

Η θεαματική της παρουσία και η κομψή της σιλουέτα, στo 3o knock out, μας έκανε να γυρίσουμε πίσω στα blind auditions για να δούμε πόσο ομόρφυνε η Μαρία από την είσοδό της στο talent show που παρακολουθούμε από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ.

Και τι να δούμε; Στο δωμάτιο αναμονής με τον Γιώργο Καπουτζίδη βρισκόταν η Άντρεα Εβελίνα Αργυρίδου, το 10χρονο ταλαντούχο κοριτσάκι που «τρέλανε» τους κριτές, το κοινό, αλλά και τον Πάνο Μουζουράκη στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε την Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου.

Η Άντρεα Εβελίνα πέρασε στον ημιτελικό και ο Τανιμανίδης μίλησε για την νικήτρια του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο».

Διαβάστε επίσης: Δεν πίστευε στ' αυτιά του ο Μουζουράκης! Φώναζε ενώ τραγουδούσε η 10χρονη Κύπρια: «Τι έγινε ρε παιδια; Είναι προηχογραφημένο αυτό!» - VIDEO:

Τις δύο ταλαντούχες παίκτριες συνδέει οικογενειακή φιλία και η 10χρονη δεν έκρυψε την αγωνία της για την φίλη της στα blind auditions.

 

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα από τα blind audition:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE