Στον… μύλο και ο Νίκκι Παπαβασιλείου!

Στον… μύλο και ο Νίκκι Παπαβασιλείου!

Το ένα όνομα πίσω από το άλλο σε ότι αφορά τη διάδοχη κατάσταση για τον πάγκο της Ομόνοιας, μετά Πάμπου Χριστοδούλου εποχή.

Κώστας Καϊάφας το πρώτο όνομα που βγήκε από τα χείλη ιθυνόντων της Ομόνοιας για να είναι υποψήφιος, ακολούθησαν οι Πέδρο Εμανουέλ, Τιμούρ Κετσπάγια, ορισμένων άλλων γνώριμων τεχνικών, ενώ στη λίστα της επιτροπής που θα αποφασίσει τον εκλεκτό κόουτς βρίσκεται και το όνομα του Νικόδημου Παπαβασιλείου.

Προπονητής όπου μέχρι την περασμένη σεζόν, 2016-2017, ήταν στον πάγκο της Σλόβαν Μπρατισλάβας, από το 2015.  Γεννημένος 31 Αυγούστου 1970, με σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα και με έργο ως προπονητής που έδειξε σε αρκετές κυπριακές ομάδες, στον ΟΦΗ και στη Σλόβαν.

Η διοίκηση της Ομόνοιας θέλει το συντομότερο να κλείσει αυτό το «μέτωπο» για το ποιος θα είναι προπονητής από εδώ και πέρα, θέλοντας, να είναι και στο ΓΣΠ την ερχόμενη Δευτέρα στο εντός έδρας ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE