ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν μέρα μεσημέρι μοτοσικλέτες του Ταχυδρομείου –Έδρασαν κάτω από την μύτη της Αστυνομίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκλεψαν μέρα μεσημέρι μοτοσικλέτες του Ταχυδρομείου –Έδρασαν κάτω από την μύτη της Αστυνομίας

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν έχουν οι άγνωστοι δράστες οι οποίοι έκλεψαν δυο μοτοσικλέτες η οποίες ανήκουν στο Επαρχιακό Ταχυδρομείο Λεμεσού.

Όπως μας αναφέρθηκε, υπάλληλος του ταχυδρομείου κατήγγειλε πως από τον υπόγειο χώρο στάθμευσης του ταχυδρομείου κλάπηκαν δυο μοτοσικλέτες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες υπολογίζεται πως έδρασαν απο το μεσημέρι της Δευτέρας 04/12 μεχρι το πρωί της Τρίτης όπου το ταχυδρομείο ήταν κλειστό, παραβιάζοντας τον υπόγειο χώρο στάθμευσης.

Πέραν των δυο μηχανών κλάπηκαν και διάφορα εξαρτήρτατα από άλλες μοτοσικλέτες.

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο δρόμος που οδηγούσε προς τον γκαράζ καλύπτεται από κάμερες, οι οποίες όμως δεν λειτουργούσαν.

Η αξία της μιας μοτοσικλέτας ανέρχεται στα 1,500 ευρώ.

Τα αξιοσημείωτο είναι πως το κτήριο του Ταχυδρομείου βρίσκεται ακριβώς διπλά από την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE