Απίστευτοι οι Ιταλοί! Έκαναν πίτσα τον τερματοφύλακα που «κάρφωσε» τη Μίλαν (pic)

Απίστευτοι οι Ιταλοί! Έκαναν πίτσα τον τερματοφύλακα που «κάρφωσε» τη Μίλαν (pic)

Κάποιος οπαδός της Μίλαν αποκλείεται να την παραγγείλει. Όλοι οι υπόλοιποι ωστόσο στην πόλη του Μπενεβέντο μπορούν να απολαύσουν την… τούρμπο πίτσα που ονομάστηκε «Αντρέα Μπρινιόλι».

Το να βάζει γκολ ο τερματοφύλακας στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων δεν συμβαίνει κάθε μέρα.

Πόσω μάλλον όταν συνδυάζεται με την ιστορική συγκυρία του να κατακτάται ο πρώτος βαθμός μιας ομάδας στη μεγάλη κατηγορία.

Με αφορμή λοιπόν την κεφαλιά με την οποία… τάβλιασε τη Μίλαν, μια πιτσαρία στο Μπενεβέντο τίμησε τον γκολκίπερ της τοπικής ομάδας.

Λανσάροντας μια νέα χορταστική πίτσα (με διάφορες σάλτσες και κομμάτια μπέργκερ) στην οποία έδωσε το όνομα «Αντρέα Μπρινιόλι».

 

sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για SAFE: «Πριν γίνονται δηλώσεις είναι καλά κάποιοι να μελετούν» - Θετικός για συνάντηση με Ολγκίν - Τατάρ

ΠτΔ για SAFE: «Πριν γίνονται δηλώσεις είναι καλά κάποιοι να μελετούν» - Θετικός για συνάντηση με Ολγκίν - Τατάρ

Αν υπάρχει και θετική ανταπόκριση από πλευράς του κ. Τατάρ για να γίνει  κοινή συνάντηση μας με την κα Ολγκίν, είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE