Στο Κακουργιοδικείο Πάφου συλληφθείς για ληστεία σε περίπτερο στην Πάφο

Στο Κακουργιοδικείο Πάφου συλληφθείς για ληστεία σε περίπτερο στην Πάφο

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο την 20η Δεκεμβρίου του 2017, παραπέμφθηκε 25χρονος ομογενής, για τη ληστεία σε περίπτερο που διαπράχθηκε την 26η Νοεμβρίου του 2017 επί της οδού Αποστόλου Παύλου. 

 

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης και την καταγγελία που  έγινε στην Αστυνομία από γυναίκα υπάλληλο περιπτέρου, γύρω στις 01.15 της 26ης Νοεμβρίου, άγνωστος άνδρας, (είχε καλυμμένο το μισό του πρόσωπο με ύφασμα), εισήλθε εντός του περιπτέρου και υπό την απειλή μαχαιριού ζήτησε χρήματα.

Ο δράστης αφού κατάφερε και έκλεψε χρηματικό ποσό, τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Για την υπόθεση η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 25χρονου. 

 

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE