Τέλος συνεργασίας με τους Βραζιλιάνους

Τέλος συνεργασίας με τους Βραζιλιάνους

Με ανακοίνωση της η Φουτσαλικής ΑΕΛ, ενημέρωσε για την λύση συνεργασίας με κοινή συναινέσει συμφωνία, με τους τρεις Βραζιλιάνους φουτσαλιστές Lineker Ricardo, Victor Assuncao και Leandrinho Felix.

Η επίσημη ενημέρωση:

Η Διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με κοινή συναινέσει συμφωνία, των τριών Βραζιλιάνων φουτσαλιστών μας Lineker Ricardo, Victor Assuncao και Leandrinho Felix οι οποίοι αναχωρούν απόψε για την πατρίδα τους.

Ευχαριστούμε και τους 3 φουτσαλιστές για την σημαντική προσφορά στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Η Διοίκηση της ομάδας μας θα εξετάσει πιθανή ενίσχυση στις μεταγραφές του Ιανουαρίου για να παρουσιαστεί πανέτοιμη πριν την έναρξη των play offs.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ CRI AEΛ FUTSAL – 5/12/2017

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει ακόμη αναπτύξει ουσιαστική επαφή με το σύνολο της υφιστάμενης ηγεσίας της ΕΔΕΚ, η νέα πρόεδρος του κόμματος Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, καλείται μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα σύνθετη μεταβατική περίοδο. Μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε είναι προγραμματισμένο το εκλογικό συνέδριο της ΕΔΕΚ, θα πρέπει να έχει δώσει σαφές δείγμα γραφής, για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να λειτουργήσει το κόμμα, τις πολιτικές της προτεραιότητες και τις αλλαγές που θέλει να προωθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE