ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Εκπαιδευτικός κατήγγειλε γονέα που έβαλε «κοριό» στην τσάντα του παιδιού του

ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Εκπαιδευτικός κατήγγειλε γονέα που έβαλε «κοριό» στην τσάντα του παιδιού του

ε καταγγελία στην Αστυνομία σε βάρος γονέα μαθητή προέβη εκπαιδευτικός που εργάζεται σε σχολείο στην Επαρχία Λάρνακας.

ύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδί του εν λόγω γονέα φοιτά σε τμήμα για παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Ο γονέας, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε, φέρεται να τοποθέτησε στην τσάντα του παιδιού του μηχανισμό καταγραφής ήχου («κοριό») προκειμένου να καταγράφεται ο εκπαιδευτικός.

Όταν αποκαλύφθηκε το πιο πάνω γεγονός, έγινε καταγγελία στον αστυνομικό σταθμό της περιοχής που από την Τρίτη (05/12) άρχισε εξετάσεις για να πέσει φως στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE