Τέλος ο Πάμπος από την Ομόνοια

Τέλος ο Πάμπος από την Ομόνοια

Με ανακοίνωση της η Ομόνοια το απόγευμα της Τρίτης (5/12), ενημερώνει ότι οι δρόμοι του Πάμπου Χριστοδούλου με το “τριφύλλι” χωρίζουν.

Δείτε την ανακοίνωση:

Τη λύση της συνεργασίας τους κοινή συναινέσει αποφάσισαν σήμερα ΟΜΟΝΟΙΑ και Πάμπος Χριστοδούλου.

Η απόφαση αφορά τους Πάμπο Χριστοδούλου, Σωτήρη Χαραλάμπους, Ανδρέα Μαυρή και Ανδρέα Μιχαήλ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ευχαριστεί τον Πάμπο Χριστοδούλου και τους συνεργάτες του για την συνεργασία, την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE