Έπεσε εισήγηση να τα παρατήσουν

Έπεσε εισήγηση να τα παρατήσουν

Μετά το επίσημο φιρμάνι για την λύση της συνεργασίας της Ομόνοιας με τον Πάμπο Χριστοδούλου φαίνεται ότι προκύπτουν και νέες εξελίξεις στο «πράσινο» στρατόπεδο.

Σύμφωνα με όλα όσα βγαίνουν προς τα έξω, κάποια μέλη του συμβουλίου των «πρασίνων» εξέφρασαν την άποψη τους και εισηγήθηκαν για να παραιτήθει ολόκληρο του Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας.

Η βαριά ήττα από την ΑΕΚ με συνδυασμό με την κακή εικόνα της ομάδας, φέρνει αναταράξεις στον Λευκωσιάτικο σύλλογο με τις επόμενες μέρες να είναι καθοριστικές όσον αφορά και τα διοικητικά της ομάδας.

Πάντως το Δ.Σ. για να αλλάξει την τραγική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, προτίθεται να πάρει κάποια μέτρα που θα «αγγίξουν» και τους ποδοσφαιριστές των «πρασίνων».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE