Αύξηση στα περιστατικά καρκίνου στα κατεχόμενα

Αύξηση στα περιστατικά καρκίνου στα κατεχόμενα

Ανησυχία προκαλεί η αύξηση στα περιστατικά καρκίνου στα κατεχόμενα αφού εντός ενός έτους καταγράφηκαν 751 νέα περιστατικά με τα περισσότερα να αφορούν καρκίνου του μαστού, σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ.

Πρωτοσέλιδο δημοσίευμα στην εφημερίδα «Χαβαντίς» με τίτλο 751 νέα περιστατικά καρκίνου εντός ενός έτους» γράφει ότι σύμφωνα με στοιχεία του συνδέσμου στήριξης καρκινοπαθών από τον Μάρτιο 2016 μέχρι και τον Σεπτέμβριο 2017 καταγράφηκαν 751 νέα περιστατικά καρκίνου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, 275 περιστατικά αφορούν καρκίνο μαστού, 187 προστάτη, 106 πνευμόνων, 76 στομάχου, 31 εγκεφάλου, 54 καρκίνο αίματος, 12 καρκίνο της μήτρας και 10 περιστατικά καρκίνου του λάρυγγα.

Όπως αναφέρεται, για την περίθαλψη των καρκινοπαθών χρειάζεται ετησίως το ποσό των 3,5 εκατ. τουρκικές λίρες (περίπου 800 χιλιάδες ευρώ).

Από ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Ολγκίν: Σειρά επισκέψεων τις επόμενες μέρες - «Κάνουμε ότι μπορούμε αλλά οι ηγέτες πρέπει να πάρουν αποφάσεις»

Σχεδόν μία ώρα κράτησε η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE