ΛΑΡΝΑΚΑ: Όχημα πολυτελείας καρφώθηκε σε πάσαλο της ΑΗΚ – Επενέβη η Πυροσβεστική για απεγκλωβισμό

ΛΑΡΝΑΚΑ: Όχημα πολυτελείας καρφώθηκε σε πάσαλο της ΑΗΚ – Επενέβη η Πυροσβεστική για απεγκλωβισμό

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (4/12) στην Λάρνακα, όταν όχημα προσέκρουσε σε πάσσαλο της ΑΗΚ, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για απεγκλωβισμό του οδηγού.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ώρα 2:25 τα μεσάνυχτα της Τρίτης 5/12, λήφθηκε κλήση για τροχαίο ατύχημα στην Λεωφόρο Μακαρίου στην Λάρνακα, όταν όχημα μάρκας Mercendes προσέκρουσε σε πάσαλο της ΑΗΚ.

Ομάδα διάσωσης του Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρνακας, «Υπ/μου Ανδρέα Παπαδόπουλου», έφτασε στη σκηνή, όπου και προχώρησε σε απεγκλωβισμό του οδηγού και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επί τόπου από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων.

Η κατάσταση της υγείας του οδηγού ευτυχώς δεν εμπνέει οποιαδήποτε ανησυχία και έτσι δεν κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του στο νοσοκομείο της πόλης.

Να σημειωθεί ότι του αυτοκινήτου επέβαινε και δεύτερο πρόσωπο το οποίο δεν τραυματίστηκε.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE