Τι θα πει στον Τζιωνή;

Τι θα πει στον Τζιωνή;

Παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον με ποια… διάθεση θα πάει στον πρόεδρο Τζιωνή ο Πάμπος. 

Θα του πει ότι φεύγει, επειδή νιώθει ότι δεν μπορεί να ισιώσει την κατάσταση ή θα του πει “αν με στηρίξετε ξανά συνεχίζω και νιώθω ότι ξέρω τον τρόπο για να αλλάξουν τα πράγματα…”; 

Εννοείται ότι αν αποφασίσει να την… κάνει ο Πάμπος, η Ομόνοια δεν θα χρειαστεί να του δώσει αποζημίωση, αλλά μόνο τα δεδουλευμένα. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE