ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε υπάλληλο της ΑΗΚ – Φέρεται να πλαστογραφούσε έγγραφα μελετών

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε υπάλληλο της ΑΗΚ – Φέρεται να πλαστογραφούσε έγγραφα μελετών

Χειροπέδες πέρασαν μέλη της Αστυνομίας Πάφου, την Δευτέρα 4/12, σε 37χρονο υπάλληλο της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ, από τις προκαταρκτικές εξετάσεις, ο 37χρονος φέρεται να πλαστογραφούσε έγγραφα για μελέτη ηλεκτρικών εγκαταστάσεων κατοικιών.

Τα αδικήματα, σύμφωνα με αρμόδια πηγή φαίνεται να διαπράχθηκαν μεταξύ 1η Δεκεμβρίου του 2016 και 22 Μαΐου του 2017.


Η καταγγελία έγινε στις 25 Μαρτίου του 2017, ενώ ανακρινόμενος ο 37χρονο αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη του στην υπόθεση.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ToThemaOnline/ ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.