ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε υπάλληλο της ΑΗΚ – Φέρεται να πλαστογραφούσε έγγραφα μελετών

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε υπάλληλο της ΑΗΚ – Φέρεται να πλαστογραφούσε έγγραφα μελετών

Χειροπέδες πέρασαν μέλη της Αστυνομίας Πάφου, την Δευτέρα 4/12, σε 37χρονο υπάλληλο της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ, από τις προκαταρκτικές εξετάσεις, ο 37χρονος φέρεται να πλαστογραφούσε έγγραφα για μελέτη ηλεκτρικών εγκαταστάσεων κατοικιών.

Τα αδικήματα, σύμφωνα με αρμόδια πηγή φαίνεται να διαπράχθηκαν μεταξύ 1η Δεκεμβρίου του 2016 και 22 Μαΐου του 2017.


Η καταγγελία έγινε στις 25 Μαρτίου του 2017, ενώ ανακρινόμενος ο 37χρονο αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη του στην υπόθεση.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

ToThemaOnline/ ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE