Δεύτερο συνεχόμενο για Χάμπο!

Δεύτερο συνεχόμενο για Χάμπο!

Ο Χάμπος Κυριάκου κατέγραψε άλλη μία συμμετοχή στη βασική ενδεκάδα της Εστορίλ, αυτή τη φορά απέναντι στην Πορτιμονένσε για την 13η αγωνιστική της Πριμέρα Λίγκα. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής παίζει στα χαφ, δίπλα από τον Λούκας Εβαντζελίστα που έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό.

Αυτό ήταν το δεύτερο ματς στη σειρά που ο φιλόδοξος ποδοσφαιριστής παίζει από την αρχή, λογικό, αφού η ομάδα του πήρε βαθμό κόντρα στην Μαρίτιμο, ύστερα από απανωτά «χαστούκια». Θυμίζουμε, ότι η Εστορίλ βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας παρέα με την Μορεϊρένσε.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE