Ύφος… Χέφελ στην κερκίδα!

Ύφος… Χέφελ στην κερκίδα!

Ο μέσος της ΑΕΚ, Έκτορ Χέφελ, όπως σας ενημερώσε νωρίτερα η ιστοσελίδα μας, έμεινε εκτός αποστολής τελικά από το ντέρμπι με την Ομόνοια λόγω του ότι ο προπονητής, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, έκρινε ότι είναι ανέτοιμος.

Δείτε την κεντρική φωτογραφία, από την κάμερα του Themasports, με τον παίκτη στην κερκίδα και το τι ύφος έχει, βλέποντας προς την κερκίδα που είναι οι φίλοι της ΑΕΚ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.