Ο Φλοριάν «σκοτώνει», η Ομόνοια «πληγώνει»!

Ο Φλοριάν «σκοτώνει», η Ομόνοια «πληγώνει»!

Ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος στην ΑΕΚ Αρένα με την ΑΕΚ να προηγείται με 2-0 απέναντι στην Ομόνοια. Δυο γκολ ο Φλοριάν, αποκαρδιωτική η Ομόνοια.

Το ματς ξεκίνησε με την ΑΕΚ να αναλμβάνει τα ηνία του παιχνιδιού. Ευτύχησαν οι γηπεδούχοι να προηγηθούν στο 11ο λεπτό μετά από εξαιρετική κάθετη του Λαρένα και υποδειγματικό τελείωμα του Φλοριάν. 

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν δυο καλές στιγμές με τον Καντέ με σουτ του αριστερού οπισθοφύλακα όμως τέρμα δεν είχαμε από πλευράς Ομόνοιας. Τα λεπτά κυλούσαν, η ΑΕΚ κρατούσε μπάλα και μάλιστα απείλησε με Ακοράν και Τρισκόφσκι και έχασε σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρει ένα δεύτερο γκολ.

Αυτό τελικά ήρθε στο 38′, με τον Λαρένα να εκτελεί το φάουλ και τον Φλοριάν με κεφαλιά να σκοράρει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι και να δίνει αέρα δυο τερμάτων στους γηπεδούχους. Δυο ασίστ για τον Ισπανό μέσο, δυο γκολ για τον Γάλλο επιθετικό μέσα στο παιχνίδι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.