Στην Κύπρο την Τετάρτη ο Νίκος Δένδιας - Θα συναντηθεί με τον Προέδρο Χριστοδουλίδη και τον Υπ. Άμυνας
Επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει αύριο, Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας, Νίκος Δένδιας.
Ο 35χρονος κηδεύεται την Δευτέρα 4/12 στην εκκλησία Αποστόλου Ανδρέα στις Καμάρες η ώρα 11:00 το πρωί και καλούνται όσοι τιμούν την μνήμη του να παραστούν.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Φως στα αίτια θανάτου του 35χρονου Αντώναρου έριξε η νεκροτομή
Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία, η ώρα 10:00, μια ώρα δηλαδή πριν την ακολουθία.
Παράκληση της οικογένειας του αποβιώσαντα είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την εκκλησία.
Θυμίζουμε ότι, το τραγικό συμβάν σημειώθηκε την Παρασκευή (01/12) υπό ιδιάζουσες περιστάσεις. Πιο συγκεκριμένα ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του με συνοδηγό την γιαγιά του στο χωριό Κλαυδιά στην Λάρνακα, έχασε τις αισθήσεις του.Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Απεβίωσε στο τιμόνι με την γιαγιά του συνοδηγό – «Ένας άγγελος…» – Η παράκληση της οικογένειας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Επίσης, υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους στο ThemaOnline, ο άτυχος Ζαχαρίας είχε βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό, ενώ τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης έδειξαν ότι ο θάνατος του 35χρονου προήλθε από έμφραγμα του μυοκαρδίου, επί εδάφους παλαιού.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις