Πικαρίσματα «Μαχητών» για… «μικρομεσαία» ομάδα (pic)

Πικαρίσματα «Μαχητών» για… «μικρομεσαία» ομάδα (pic)

Μερικές ώρες μετά τη λήξη του Αμμοχωστιανού ντέρμπι ανάμεσα στην Ανόρθωση και τη Νέα Σαλαμίνα, ο Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσης Αμμοχώστου, ανάρτησε φωτογραφία με την κερκίδα της ομάδας τους, μαζί με την ατάκα: “Μια Πόλη, μια Ιδέα και μια μικρομεσαία”.

Με αυτή τους την κίνηση, θέλησαν προφανώς να… πικάρουν τους Σαλαμιναίους, όχι τόσο για την ήττα, αλλά για την τακτική της ομάδας τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι, η οποία έπαιξε με φουλ αμυντικούς προσανατολισμούς με στόχο την ισοπαλία, κάτι που δεν άρεσε στους οπαδούς της “Κυρίας”.

Δείτε την ανάρτηση των “Μαχητών”:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE